Spring til indhold
Blik for de ejendommelige detaljer

Blik for de ejendommelige detaljer

Om Komplet Ejendomsadministration

Vores boligportefølje appellerer til den kvalitetsbevidste lejer. Til mennesker, der stiller krav til beliggenhed, funktionalitet, æstetik – og til os. Komplet Ejendomsadministration er derfor grundlagt på en intention om at kunne leve op til store forventninger.

Og det driver os.

Vi tager ansvar for den enkelte ejendoms drift, og vi har den faglige kompetence til at tage hånd om både lejer og ejer, værne om en ejendomsinvestering og håndtere de daglige opgaver i forhold til den totale ejendomsadministration.

Vi tror ikke på, at man kan administrere en ejendom på papiret, så vi er til stede. Vi tager telefonen, når der er udfordringer, og så løser vi dem. Med det samme. Vi varetager alle aspekter af processen; Førstegangsudlejning, genudlejning, flyttesyn, økonomi og færdigafstemt regnskab til revisor, eksponering, beboerkontakt, administrative opgaver og strategisk sparring; vi passer godt på enhver ejendom og på dens beboere.

Vi har styr på de juridiske og faglige forudsætninger – og det giver plads til at prioritere den sunde fornuft, som betyder, at vi gerne gør os lidt ekstra umage for at finde løsninger, når der opstår udfordringer undervejs. Komplet Ejendomsadministration er drevet af mennesker, der ser muligheder.

Ejer / CEO

Michael Jensen

Med en fortid som CFO og COO i Weber Stephen Nordic i 15 år og ejendomsudvikler de sidste 12 år, så kender Michael Jensen til de krav som både lejere og udlejere har fokus på, herunder tilgængelighed, imødekommenhed, samt højt service og kvalitetsniveau og ikke mindst tillid. Det er faktorer som er blevet en del af hans DNA og er ensbetydende med, at han aldrig går på kompromis i forhold til at løse opgaverne for såvel lejere som udlejere.

Partner / Chief Financial Officer

Camilla Brinkmann Bech Saaby

Camilla er uddannet revisor i Aalborg og har taget både HD(R) og Cand.Merc.aud på Aalborg Universitet. Hun har arbejdet som revisor i 7 år og har herefter fungeret som økonomichef i Egonsminde Invest i 5 år. I begge jobs har hun beskæftiget sig med en bred vifte af virksomheder og har derfor god erfaring og viden fra begge sider af bordet, for så vidt angår bogholderi, regnskabsassistance samt færdig udarbejdet regnskab. Camilla elsker at få lov at være en del af den enkelte virksomhed og ved, at nærvær for opgaven er nøglen til et godt samarbejde. Desuden sætter hun en ære i at overholde deadlines og ved, at tilgængelighed er vigtigt for begge parter.

Partner / Chief Operating Officer

Oliver Jensen

Oliver begyndte lige efter hans handelsskoleuddannelse på Saxogade i Aalborg som ejendomsmæglerelev hos Aalborg Mægleren hvor han virkelig fik øjnene op for udlejningsregiet og endte med at stå for udlejningen af større projekter specielt i Østre havn i Aalborg. Herefter prøvede han kræfter af hos Lejeboligmægleren som udlejningskonsulent. Dette åbnede Olivers øjne for hvad han synes der mangler i administration og udlejningsbranchen som netop er blevet en del af Komplet Ejendomsadministrations dna den dag i dag. Tilgængelighed, tillid, samt højt service og kvalitetsniveau og ikke mindst ydmyghed og kvalitet er netop det der kendetegner virksomheden i dag.

Partner / Head of Administration

Jonas Kjeldgaard Pedersen

Jonas er vores administrator. Han er udlært hos Komplet Administration, efter endt handelsskole eksamen. Han afslutter HDR i sommeren 2025. Jonas sidder primært på kontor, og varetager hele administrationsdelen for vores kunder. Jonas sætter stor pris på at være bindeled mellem lejere og udlejere, og gør sit ypperste for at alle henvendelser bliver modtaget og afsluttet efter bedste evne.

Du er altid velkommen til at kontakt os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Indtast dit navn
Indtast din email
Indtast dit telefonnummer
Indtast din besked
Oliver Jensen - Komplet Ejendomsadministration